12-04-10

Terug van een weekje Frankrijk ...

Na een weekje zwoegen achter de schoolboeken, vertrokken we vorige week zaterdag richting Frankrijk.  Het pittoreske dorpje Sauve, gelegen in de buurt van Nîmes, zou voor een weekje onze thuishaven worden.

Ook Jens en Eef maakten de trip mee.  Een ideale gelegenheid om in betere weersomstandigheden te wennen aan mijn nieuwe trainingsschema.

Op en rond de atletiekpiste van Alès kon ik de trainingen perfect uitvoeren zoals ze door Véronique voorzien waren.  Uiteraard zijn we nog in volle voorbereiding op het nieuwe zomerseizoen, en lag de nadruk dan ook op "kilometerkes vreten".

Maar het was niet alleen trainen geblazen ... integendeel ... er werd dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad en sauna, en een wedstrijdje tafeltennis sloeg ik ook niet af.  Kortom : een héél leuke vakantie, die nog aangenamer werd gemaakt door de (meestal) mooie weersomstandigheden.  Voor herhaling vatbaar !

(Intussen is ook Eef terug van een extra weekje vakantie in de Ardennen, zodat ik eerstdaags ook de foto's kan toevoegen ...)

14:29 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.