11-11-09

Mijn veldloopseizoen is ook op gang geschoten ...

Decor van het gebeuren : Sportpark De Nekker in Mechelen, een inrichting van RAM.  Een mooie omloop met enkele kleine heuveltjes in verwerkt.

Na een goede trainingsweek, en met het oog op de komende veldloop in Duffel, besliste ik toch nog een wedstrijd in te lassen.  Wedstrijdritme opdoen, en zo mogelijk met een goed gevoel huiswaarts keren, dat was de boodschap.

Mijn oog viel op de veldloop van Mechelen, gelopen op een omloop waar in februari 2010 het PK zal plaatsvinden.  Door het drukke veldloopweekend dat voor de boeg staat, en de afgelopen CrossCupwedstrijd in Mol, stond er - zoals verwacht - geen grote massa deelnemers aan de start. 

3

 

Met een 20-tal meisjes vertrokken we voor één kleine en één grote ronde over een goed beloopbare omloop met veel rechte stukken.  Enkel het beetje wind en de heuveltjes zouden het ritme een beetje kunnen onderbreken.

Bedoeling was een beetje de kat uit de boom te kijken, maar na 200 m voelde ik dat het tempo te laag lag, en nam ik het heft in handen.

45

 

Na 600 m wedstrijd had ik een kloofje van een 20-tal m, dat ik vrij makkelijk kon uitbreiden naar een voorsprong van 31".

10

 

                    13

 

Ik ben erg blij met deze overwinning en wedstrijd.  Het bewijs dat alles terug de goede richting uitgaat, en dat we verder kunnen bouwen op deze fundamenten naar 2010 toe, waar het "grotere" werk ligt te wachten.

18

20

Evelyn (AC Hamme), ik en Charlotte (Bonheiden AC)

Chris, maatje, bedankt voor de foto's !

18:51 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Opsteker Laat dit maar een grote opsteker zijn voor de rest van het seizoen.
Tegenstand of niet....als je er zelf een goed gevoel aan over houdt is het een grote stap terug naar de top.
Volhouden nu meid... en wat je hebt pakken ze je niet meer af.
Succes in de volgende, en tot binnekort wel eens.

Greetz uit de Vloanders,
J & Co

Gepost door: Jorgen & Co | 12-11-09

Hey Jenthé!
Dikke proficiat met je overwinning!
Veel succes verder dit seizoen!
Xxx Linske

Gepost door: Linske | 14-11-09

De commentaren zijn gesloten.