24-10-09

Hoog tijd voor een update ...

Twee maanden zonder nieuws ... ik weet het, dat is veel te lang ... maar ik had dan ook weinig te vertellen de laatste maanden ...

Na mijn slechte zomercampagne, en de laatste wedstrijd in Merksem, heb ik er enkele weken de brui aan gegeven ... liefst 5 weken werden mijn loopschoenen verbannen naar de onderste lade van de schoenkast.  Ik vond de motivatie niet meer om te trainen, en sukkelde bovendien nog steeds met die dekselse voetkwetsuur ...

Een echografie wees uit dat ik sukkelde met een slijmbeursontsteking aan de hiel.  Een intensieve behandeling door Dr. Peeters heeft intussen zijn vruchten afgeworpen.  Drie weken geleden ben ik terug begonnen met "lopen/joggen".  Uiteraard loopt het nog niet erg vlot, maar er is dagelijks beterschap.  Dat het pijnloos kan, vind ik de belangrijkste zaak. 

De zin om er terug tegenaan te gaan op training is er opnieuw.  Een winterplanning hebben we nog niet gemaakt.  Dat zal afhangen van de komende weken. 

Toch nog even van deze gelegenheid gebruik maken om enkele mensen te bedanken : mama, papa en mamie (die steeds getracht hebben mij te motiveren en er altijd in bleven geloven), Victor De Donder en AA Drinks voor hun materiële steun (ondanks mijn mindere zomerseizoen) en last but not least Dr. Peeters !

10:31 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.