23-07-09

Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder

Een wedstrijd waarnaar ik had uitgekeken ... de KBC-Nacht van de Atletiek.  De afgelopen jaren mocht ik telkens als tweede het podium betreden ... dat het dit jaar niet zo goed zou zijn, hadden we vooraf ingecalculeerd.

Dat ik er niet helemaal met mijn hoofd bij was, was al snel duidelijk bij onze aankomst in Heusden ... spikes vergeten ... en mama kon dan ook terug huiswaarts keren.  Gelukkig waren Jens en Evelien thuis, zodat zij mama tegemoet konden komen, en ik tijdig mijn spikes kon aantrekken.

Intussen had Jörgen al voorgesteld met de spikes van Shari te lopen ... bedankt alvast hiervoor.

Papa kon nog een zoektocht starten naar kousen, want ook dat had ik niet bij.  Louise Stubbe hielp ons hierbij uit de nood ... bedankt Louise !

Over de wedstrijd dan : Goed vertrokken, en gedurende de ganse eerste ronde de bende op sleeptouw genomen.  Een goede doorkomsttijd aan 400 m (69"), maar dan doofde mijn kaarsje langzaam.

Had dan ook nog de pech dat ik op 150m van het einde nagenoeg stil stond doordat de knie van Kim De Bie, die voor mij liep, plots blokkeerde, waardoor Kim halt hield.  Ik hoop alvast dat het voor Kim niet te erg is ... beterschap in elk geval, Kim !

Hierdoor was ik volledig mijn ritme kwijt, liep de wedstrijd uit, en eindigde in 2'29"87.

Nog steeds geen beterschap dus ... geen nood echter ... we blijven verder werken en dan zullen de eerste resultaten weldra wel verschijnen.

 

12:39 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.