20-06-09

B-meeting in Oudenaarde

Omdat het de laatste weken terug méér dan behoorlijk vlot op training, werden vandaag de schoolboeken enkele uurtjes aan de kant gelegd, en stond ik aan de start van de 2000m tijdens de B-meeting in Oudenaarde.

Ik had enorm hard uitgekeken naar deze "eerste" wedstrijd, en stond dan ook héél gemotiveerd aan de start.  Een mooi deelnemersveld, er zou dus snel gelopen worden ... en dat bleek al na één rondje, toen de klok 1'12" aanwees ... veel te snel natuurlijk, maar ik kon niet anders dan mij te laten meedrijven ... maar na 800 m was het beste er af ... nog een behoorlijke tussentijd na 1000 m, maar de tweede 1000 m was nauwelijks sneller dan trainingstempo ...

... 7'10" is een slechte tijd ... meer dan 30" boven mijn PR ... maar ik behoor terug tot het "rijk der atleten", en dat doet minstens zoveel deugd als een goede tijd lopen.

Nog twee wedstrijden staan op mijn programma alvorens we op vakantie vertrekken.  Belangrijk is nu terug wedstrijdritme op te doen en stilaan terug betere tijden te lopen, zodat we mijn traditioneel beste zomermaanden kunnen aanvatten.

22:26 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Toch mooi zo.. tussen de examens door een wedstrijdje meepikken!
Volgende keer gaat het weer een pak beter gaan! Dan ben je uitgerust van die rotte examens.

Succes ;)

xXx

Gepost door: evelien | 21-06-09

De commentaren zijn gesloten.