09-05-09

Beker van Vlaanderen in Mol

Oeps...het zetduiveltje (lees: "ik") maakte afgelopen donderdag in het verslagje een foutje ... mijn volgende wedstrijd zou Duffel waarschijnlijk zijn ... maar ik was even uit het oog verloren dat ik vandaag in Mol werd verwacht voor de jaarlijkse interclub"verplichtingen".

Veel kan ik als atleet voor de club niet doen, dus nemen we deze Beker van Vlaanderen er met plezier bij.

In de einduitslag eigende Duffel AC zich de 6de plaats toe (op 12 ploegen).  Ik heb de uitslag nog niet gezien, maar ik ben er zeker van dat we met het kadettenteam hoge ogen hebben gegooid.  Jammer genoeg miste onze scholierenploeg enkele belangrijke pionnen (communiefeesten e.d.), maar al bij al toch een mooi resultaat.

Na de midweek-scholenwedstrijd heb ik nog twee extra rustdagen ingelast.  De verwachtingen waren dan ook niet hoog voor de wedstrijd.

Ik besloot mijn aanvallende manier van lopen voor één keertje eens op te bergen, en nestelde mij vanaf de eerste meter in het spoor van Kim De Bie.  Zonder enig benul van tussentijden bleef ik in die tweede positie lopen, en waagde mij op 300 m van het einde even aan een kleine versnelling ... perfect opgevangen door Kim, die won.

Ik was enigszins verbaasd over mijn tijd : 4'57"96 ... had ik helemaal niet verwacht, dus ben ik zeker tevreden.  Akkoord, geen tijd om wild van te worden, maar er is zeker beterschap tegenover het PK.  En uiteindelijk is het nog altijd een secondje sneller dan vorig jaar rond deze tijd ... geen paniek dus, en gewoon rustig verder werken.

 

19:04 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Paniek Nooit in paniek geraken meid...je hebt knappe tijden in de benen, dus die komen vroeg of laat wel terug!
Je hebt al bewezen dat je heel wat in je mars hebt, dus als het even minder gaat...keep it cool :)
Succes nu de komende wedstrijden, beetje bij beetje ga je er wel terug staan!

Greetz,

J. & Co

Gepost door: Jörgen | 10-05-09

De commentaren zijn gesloten.