25-04-09

Provinciale kampioenschappen in Herentals

Mijn slechtste wedstrijd ooit ... zo kan je heel kort mijn 1500 m van vandaag omschrijven.  Misschien mocht ik niet meer verwachten vandaag, maar toch blijft het een ontgoocheling.

Met amper 1 uurtje training in de benen deze week, netjes verdeeld over 3 trainingsdagen, vlotte het de afgelopen week helemaal niet meer op training. Lopen tegen 10 km/uur was zelfs een martelgang. Wat een ommekeer tegenover vorige week ... de reden ? Ik zou het niet weten.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn.  Sara Vande Velde werd verdiend kampioen, Kim De Bie eigende zich het zilver toe en Kaat Vermeulen mocht op het derde plekje op het podium staan.

Een eind daar achter werd ik (alweer) 4de in 5'07" ... die plaats is minder belangrijk, maar die slechte tijd zegt alles.

Alles nu even laten bezinken, en hopen dat het volgende week terug vlotter gaat op training ... anders moeten we toch even op zoek gaan naar de oorzaak.

Langs deze weg toch nog eens een dikke proficiat voor Eef, die vandaag haar 1500 m winnend wist af te sluiten !

18:21 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

't Is natuurlijk jammer om net op een PK buiten de prijzen te vallen, maar kopje niet laten hangen hé meid.....het seizoen is nog lang!


Grts,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 27-04-09

De commentaren zijn gesloten.