18-04-09

Avondmeeting in Tessenderlo

Een wedstrijd in plaats van een doorgedreven training, dat was de bedoeling.  Gezien de weersomstandigheden hebben we héél lang getwijfeld of we wel naar Limburg zouden afreizen.

Omdat de regenbuien in de loop van de namiddag achterwege bleven, trokken wij - ondanks de koude temperatuur - dan toch richting Tessenderlo.

Het is er altijd leuk om te lopen, gezellig sfeertje en een speaker die het lopen aangenamer maakt.  Weinig - slechts 4 - deelnemers aan de start van mijn 1500 m.

1000 m heb ik op het vooropgestelde schema gelopen ... toen sloeg de koude (9°) toe op mijn armen, en werd het moeilijker ... ik eindigde (solo) in een mooie 4.52.59 .

looi_meeting084

Ik had iets beter verwacht, maar als we dan naar de tijden keken van de scholieren en/of juniors/seniors, kan ik tevreden zijn, want daar liepen de winnaars respectievelijk 4.58.18 en 4.56.74.

Volgende week staan traditioneel de provinciale kampioenschappen op het menu.  Hopelijk vallen daar de weersomstandigheden beter mee zodat er mogelijk toch een scherpere tijd uit de bus komt.

Bedoeling was zowel zaterdag (1500 m), als zondag (800 m) aan te treden ... ik was dan ook verbaasd mij niet terug te vinden op de deelnemerslijst van zondag ... een foutje van de club? ... of zijn de organisatoren mij vergeten ? ... hopelijk kan dit nog rechtgezet worden ...

Oh ja, ... ook dit nog.  Jens maakte in deze ondankbare omstandigheden een mooi pistedebuut op 1500 m ... het smaakt alvast naar meer.

07:52 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je mag best tevreden zijn hoor met uw eerste wedstrijd...als je dit solo loopt in niet de beste omstandigheden dan ziet het er goed uit voor deze zomer...succes op het PK.

Gepost door: natalie | 23-04-09

De commentaren zijn gesloten.