14-04-09

Het zomerseizoen op gang geschoten...

Na een competitieonderbreking van twee maanden, en een weekje vroeger dan vorig jaar, trok ik gisteren opnieuw de spikes aan voor een wedstrijd.

De keuze was beperkt tot één meeting in het Westvlaamse Tielt.  Met een weekje training in de Franse heuvels, en een terugreis van bijna 900 km in de benen, niet echt de ideale omstandigheden.  Het PK komt echter met rasse schreden dichterbij, en terug voeling krijgen met het tartan is dan ook de boodschap.

Goede weersomstandigheden, maar op deze openingsmeeting weinig volk.  Omdat er maar twee kadetten waren ingeschreven, werd er besloten met de scholieren te starten.

Het liep allemaal vlotter dan gehoopt.  Een goede eerste ronde, tempo trachten te houden tot 600 m, maar dan was het, zoals verwacht, "sterven" tot op de streep.

2'23"85.  Een betere opener dan vorig seizoen, dus mag ik zeker tevreden zijn.  Nu weten we tenminste hoe het staat met de conditie, en kunnen we verder werken naar de provinciale kampioenschappen.

Zoals elk jaar komen de betere wedstrijden er pas aan in de vakantiemaanden, en zal daar - na ons verlof in Slovenië - dan ook in augustus en september de nadruk op worden gelegd.

... kijk wat we vonden op het plaatselijke rugbyveld in Beynat ... een beetje krachttraining Knipogen

                           1

                                              ...eef, ik en Jens ...

09:13 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat is meteen een prachtige opener. Proficiat.

Gepost door: natalie | 16-04-09

De commentaren zijn gesloten.