01-02-09

4de plaats in Ekeren ...

... ik weet niet of ik hier tevreden mee kan zijn ...

"Ziek zijn" blijft een tijdje in het lichaam zitten, dat heb ik ondervonden de afgelopen weken.  Het laatste bloedonderzoek was echter positief, zodat we weer voluit aan de trainingen konden beginnen ... zo kort bij het PK, niet evident dus.

Sinds vorige week vrijdag werd de trainingsintensiteit dan ook terug opgetrokken.  Goede dagen wisselden slechte dagen af.  Vorige vrijdag werkte ik nog een stevige training af ... te dicht bij de wedstrijd om goed te zijn, maar dat was een bewuste keuze.

De wedstrijd van vandaag was dan ook in de eerste plaats bedoeld om wedstrijdritme op te doen.  Toch hoopte ik nog op een degelijk resultaat.

4de is misschien zo slecht toch niet (Sara VandeVelde won voor Kim de Bie en eerstejaars Sarah Andries), maar ik vond geen moment het juiste ritme, het ontbrak mij aan kracht tijdens de wedstrijd en ik moest vrij veel tijd toegeven op mijn concurrentes.

Ik hoop de komende we(e)k(en) nog een beetje te kunnen knagen aan die achterstand, en nog goede resultaten neer te zetten op het PK, in Dour en op het BK.

17:17 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.