04-01-09

3de seizoenszege in het Grimbergse Prinsenbos

Vandaag stond ik aan de start van de veldloop van Grimbergen ... een nieuwkomer op mijn agenda.

In het mooie decor van het Prinsenbos kregen we 2 ronden voorgeschoteld op een steenharde ondergrond ... naast de Heistse en Hulshoutse vocale steun, kon ik vandaag opnieuw rekenen op de Merelbeekse aanmoedigingen (knappe 6de plaats trouwens Shari!).

A

Astrid Verhoeven van AC Lebbeke nam een blitzstart, de Vilvoordse Inge Binst volgde, en ik was dan ook genoodzaakt om mijn wagonnetje aan te hangen.  Na 300m - tijdens een lang recht stuk (lichtjes bergop), heb ik dan de koppositie overgenomen.  Inge en Astrid nestelden zich in mijn spoor.

GRIMBERGEN 1

GRIMBERGEN 3

Halfweg de 1ste ronde moest Astrid dan een klein gaatje laten vallen, en iets verderop - aan het einde van de aanvangsronde - merkte ik dat ook Inge een 10-tal metertjes moest prijsgeven.

B

GRIMBERGEN 5

Even alle registers open dan bij aanvang van de 2de ronde, en in het stukje bergop sprokkelde ik al vlug 30 à 40 m. voorsprong bij mekaar, en deze kon ik vrij makkelijk tot aan de aankomst consolideren.

C

GRIMBERGEN 1O

Astrid werd 2de op 9".  Inge Binst moest 22" prijsgeven.

Een mooi begin van het nieuwe jaar ... zege nr. 3 van het huidige veldloopseizoen ...

GRIMBERGEN 18

D

Een uurtje later liep Evelien een ijzersterke wedstrijd bij de juniors.  Zij eindigde 2de op 27" van EK-ganger Elke De Smedt.  Ook voor haar een mooie opsteker met het oog op de eigen CrossCup/clubcross in Hulshout volgende week.

Thanks Chris en Jörgen, jullie slaagden er alweer in een mooi fotoalbum te maken.

17:40 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Knap Knappe solo die je daar opgevoerd hebt in het Prinsenbos.
Moet inderdaad een hele opsteker zijn voor volgende week, wij zullen alvast vanuit Merelbeke opnieuw voor de vocale steun zorgen :)

Grts en nogmaals proficiat,

J. & Co

Gepost door: Jörgen & Co | 04-01-09

Proficiat met je prachtige overwinning!

Gepost door: Eefje | 04-01-09

Proficiat!
Gebt da goed gedaan Jenthé,
& tot volgende week e;)
xx

Gepost door: Leen | 05-01-09

proficiat Proficiat! Ik dacht je vandaag aan het werk te zien in Hulshout, maar je was er niet. Er is toch niets ergs aan de hand??? Toch geen kwetsuur of ziekte??? Na de mooie overwinning in Grimbergen had je misschien vandaag iets moois kunnen laten zien.. Jammer!
Groeten

Gepost door: Katrijn | 11-01-09

De commentaren zijn gesloten.