28-12-08

2008 in een notedop ... een terugblik ...

Als we even achterom kijken, kunnen we alleen maar tevreden zijn over het afgelopen jaar ...

Op school moest in september een keuze worden gemaakt ... ik liet mijn oog vallen op de richting "economie-wiskunde", en mijn recent rapport heeft mij overtuigd dat ik daar geen moment spijt van moet hebben.

De vakanties waren fantastisch ... Italië was het absolute zomer-hoogtepunt, maar ook onze kerstuitstap naar Parijs, met een blitz-bezoek aan Mickey Mouse was de moeite waard.

Tijdens het winterseizoen had ik mij enkele doelen gesteld.  Het begon in januari fantastisch ... 4de op CC in Hulshout en winst in Hannuit

52

... maar dan sloeg het groeiduiveltje toe ... rust, en weg mijn PK-droom ... mijn pijlen dan maar gericht op het BK, maar daar bleken de weersomstandigheden en mijn gebrekkige voorbereiding roet in 't eten te gooien ... het podium was niet voor mij weggelegd, maar ik mag uiteindelijk toch tevreden zijn met mijn 5de stek. 

Tijdens het zomerseizoen is de piste mijn geliefkoosde speelterrein ... omdat het PK telkens te vroeg valt, verlegden wij onze doelen naar later op het seizoen ... vier hadden wij er vooropgesteld ... het werden er zeven

1C

--> een duik onder 2'20" ... op een mooie zomeravond in Tessenderlo liep ik 2'19"49.

In het spoor van de tempomaker

--> op 1500 m dachten we aan 4'45", en stiekem aan het PR van mama (4'40"4 als kadet) ... 3 x realiseerde ik deze tijd ... in Neerpelt, Vilvoorde, en uiteindelijk in Merksem met een sterk PR 4'41"50.  De tijd van mama bleef overeind .. jammer, want ik had het in mijn benen. 

2

--> het clubrecord van de Mijl zou sneuvelen ... tijdens een solorace op de Nacht van Alken slaagde ik daar ook in : 5'11"01.

744H9059

--> ook had ik mijn zinnen gezet op het CR op 2000 m ... Tessenderlo was alweer de plaats van afspraak.  In het zog van Anja Peeters en Sofie Gallein liep ik een sterk club- en provinciaal record : 6'34"02.

 

Doelen bereikt ... maar het was nog niet gedaan ...

3

--> tijdens de Nacht van de Atletiek werd ik na een bloedstollend duel met Kim De Bie tijdens de laatste rechte lijn onverwacht 2de.

 

bis--> ... en in augustus werden we in eigen Duffel provinciaal aflossingskampioen 4 x 800 m ... bij de seniors ...

 

KVV

--> maar ... de oppergaai graaide ik op 15 augustus in Vilvoorde mee ... Vlaams kampioen op 1500 m ... de kers op de taart van een geslaagd seizoen ...

Relays

 

En ook mijn laatste kadetten-winter begon goed.  Winst in Gent tijdens de CC Relays met mijn clubmakkers en een mooie 4de plaats op CC in Mol ... maar dan moest ik alweer gas terugnemen ... Intussen verloopt alles terug naar wens en mocht ik heraanknopen met een zege in Ertvelde.

En sinds november mag ik sportief rekenen op de steun van AA Drink, Adidas en Foncé Sport uit Aalst.  In dit team zijn o.a. ook leeftijdsgenoten Sara Vande Velde en Kimberley Efony opgenomen.

    Eentje voor de sponsor

Ik maak van deze gelegenheid eveneens gebruik om iedereen prettige eindejaarsfeesten toe te wensen, alsook een gezond, liefdevol en succesrijk 2009 !

10:01 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Allemaal super resultaten jenthé ,, proficiat!!! ;)
Ik wens je ook zo vele goeie resultaten in 2009 !!!
groetjes ,
Imana

Gepost door: Imana Truyers | 01-01-09

Vervolg Prachtig jaar was 2008 Jenthé en dat je er vanaf morgen in Grimbergen een vervolg mag aan breien!
Wij duimen alvast enne...dat record van mama pak je nog wel :)

Grts, Jörgen & Co

Gepost door: Jörgen | 03-01-09

De commentaren zijn gesloten.