27-10-08

...de verwachtingen ingelost ...

Lotto CrossCup Relays Oost-Vlaanderen
Zondagmiddag om 12u30 werd voor mij het veldloopseizoen op gang geschoten ... samen met Sara Vande Velde en Sarah Andries mochten wij aan onze "aflossings"opdracht beginnen op de Gentse Blaarmeersen.
De verwachtingen bij de Duffelse trainers en begeleiders waren hoog gespannen ... het kadettenteam zou voor de oppergaai gaan.
Mijn clubgenotes zorgden er voor dat ik in ideale omstandigheden aan mijn 1500m lange traject kon beginnen ... een 40-tal m voorsprong op de teams van Essenbeek-Halle, KAA Gent, AC Meetjesland ...
...vertrokken...
Vechtend tegen de wind
Vechtend tegen de wind tijdens de laatste 400 m
Op weg naar de zege
Wij wonnen de wedstrijd met 16" voorsprong op de teams van Gent en Essenbeek-Halle.
Aankomst

Podium
Het winnende trio
Binnenpretje
...eentje om mijn sponsor te plezieren ... met het flesje in de hand ...
De fotospecial van de CrossCup Relays in Gent kan worden bekeken via http://www.sport.be/lottocrosscup/2007/fotospecial/?fotos...
Nadien hebben we nog kunnen genieten van de knappe prestatie van mijn trainingsmaatje Evelien.  Zij gaf met een sterke wedstrijd de aanzet tot een knappe bronzen medaille bij de seniors.  Zij mocht dan ook trots Olympiërs Nathalie De Vos en Veerle Dejaeghere flankeren op het podium.
... en gelukkig waren Chris (De Haes), Jörgen (Lammens) en Marnicq (Frederick) alweer van de partij om alles op de gevoelige plaat vast te leggen ... "nen dikke merci mannen !"

13:30 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!! Hey Jenhté! Een dikke proficiat met jullie 1e plaats! Amaai... Zo'n voorsprong dat jullie hadden! :) Ik heb ook nog een foto van jou! Ik ben nu op vakantie maar als ik thuis ben zal ik hem meteen doorsturen!

Linske xx

Gepost door: Linske | 28-10-08

Proficiat met jullie eerste plaats!
Je hebt dat goed gedaan ;)!

kusje
x Eefje x

Gepost door: Evelien | 02-11-08

GOED GEDAAN ! Heej x

Waaaw je hebt dat echt kei goe gedaan !

Laurien *

Gepost door: Laurien | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.