18-10-08

 

De start van het veldloopseizoen nadert met rasse schreden.

De CrossCup Relays zijn stilaan een traditie aan 't worden als opener van het winterseizoen.  Al voor de 4de keer tekenen zij present op de Blaarmeersen in Gent.

                         Lotto

Altijd een pak toeschouwers aanwezig, een steeds groeiend deelnemersaantal, spannende en mooie wedstrijden, en laat ons hopen dat - net als de voorgaande edities - ook het zonnetje van de partij zal zijn.

Gisteren maakte de club de selecties bekend voor deze aflossingswedstrijden ...liefst 13 ploegen (jeugd (benjamins, pupillen en miniemenploegen niet meegerekend).  Een mooie delegatie alleszins...er zal daar een pak volk zijn in Gent.

Vorig jaar moest ik verstek laten gaan, maar als miniemen werden we als 1ste jaars 3de, en een jaartje later wonnen  Sara, Lisse en ik de miniemenwedstrijd.

                  Lotto

We starten ook dit jaar met een sterk team.  Sara Vande Velde zal waarschijnlijk het eerste traject voor haar rekening nemen, waarna Sarah Andries (1ste jaars) de aflossingsstok zal overnemen.  Sarah Andries won vorig jaar als miniem enkele veldlopen, en zette ook deze zomer een sterke 3'09" neer op 1000 m.  Ik mag dan aantreden voor het langste stuk (1500m). 

In Duffel worden alvast een pak podiumplaatsen verwacht...laat ons hopen dat ook onze kadettenploeg die verwachtingen mag inlossen.

Mijn verdere winterprogramma zit al wel in mijn hoofd ... of we het kunnen uitvoeren hangt af van mijn groei"spurt" ... Er zijn de laatste maand toch weer een 2-tal centimetertjes bijgekomen, en dat gebeurde niet zonder slag of stoot ...

Volgende week woensdag neem ik alvast deel aan de SVS-scholenveldloop in Herentals ... geen doel op zich, maar geen deelname aan het PK, betekent ook niet deelnemen aan het Landelijk kampioenschap in Sint-Niklaas, en daar zou ik alvast graag mijn beste beentje voorzetten.

13:28 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Succes Hey Jenthé,

Veel succes in het nieuwe veldloopseizoen, je gaat dat goed doen.
Als ik zie met hoeveel mensen jullie uit Duffel naar Gent afzakken dan gaat het daar nogal "Duffel boven" zijn denk ik.... :)
Tot dan,
J. & Co

Gepost door: Jörgen | 18-10-08

De commentaren zijn gesloten.