12-09-08

Het zomerseizoen is ten einde ...

Het zat er al een paar dagen aan te komen ... het kwetsuurtje aan de voet (waar ik begin dit jaar ook al eens last van heb gehad) heeft zich dan toch doorgezet ...

Woensdagavond zou ik in Tessenderlo nog aan de start staan van een MIJLwedstrijd ... opwarmen lukte nog net ... versnellingen doen niet meer.  We hebben de spikes dan maar terug opgeborgen, waarmee het zomerseizoen dan toch ten einde is.

Jammer, want ik had nog graag deelgenomen aan de aflossingskampioenschappen volgende week zondag.  Mijn rustperiode - eerder ingegaan dan voorzien -, zal ik dan ook gebruiken om het kwetsuurtje te laten genezen.  Ik zal eveneens een podoloog raadplegen.  Mogelijk zullen er nieuwe steunzolen voorzien worden.

Het zal de komende dagen/weken dan ook vrij rustig zijn op mijn blogje.  Ik wens al die nog aan een kampioenschap moeten deelnemen, héél veel succes de komende weken, en hoop jullie allen terug te zien op de CC-Relays in Gent. 

17:19 Gepost door Erik Adriaens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

veel beterschap Hey Jenthé,
Hopelijk is de last maar van korte duur.
Ik wens je in ieder geval een spoedig herstel en na een rustperiode die nu misschien iets langer zal duren, zal je zeker nog sterker terugkomen.
Groetjes
Linske

Gepost door: linske | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.